APA:
کپیمحمدی، عادله، و عربشاهی دلویی، سعیده. (1395). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 477-488. SID. https://sid.ir/paper/143498/fa
Vancouver:
کپیمحمدی عادله، عربشاهی دلویی سعیده. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):477-488. Available from: https://sid.ir/paper/143498/fa
IEEE:
کپیعادله محمدی، و سعیده عربشاهی دلویی، “فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 477–488، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143498/fa