مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,547
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

739
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا

صفحات

 صفحه شروع 477 | صفحه پایان 488

چکیده

 در این پژوهش ترکیبات فنولی اولئوگم رزین کندر توسط حلال های مختلف (متانول, اتانول و استون) به روش غرقابی استخراج گردید, سپس میزان ترکیبات فنولی به روش فولین- سیوکالتو محاسبه شد و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره ای که بالاترین مقدار ترکیبات فنولی را به خود اختصاص داده بود (عصاره متانولی, 254.27±0.23 میلی گرم اسید گالیک در هر 100 گرم عصاره), توسط آزمون مهار رادیکال DPPH اندازه گیری گردید. در مرحله بعدی پایداری اکسایشی و فعالیت آنتی اکسیدانی چهار غلظت عصاره متانولی (1000 و 800, 500, 200 پی پی ام) به همراه آنتی-اکسیدان سنتزی TBHQ (100 پی پی ام) در روغن سویای فاقد آنتی اکسیدان ارزیابی گردید. با توجه به نتایج آزمون گرم خانه گذاری مشخص شد که عصاره متانولی 1000 پی پی ام نسبت به سایر عصاره ها پایداری حرارتی بیشتری در روغن داشته و اگرچه توان رقابت با آنتی اکسیدان سنتزی TBHQ را ندارد, لیکن در مهار عدد پراکسید و اندیس تیوباربیتوریک اسید عملکرد قابل توجهی نشان داده است. نتایج این مطالعه حاکی از این امر بود که اولئوگم رزین کندر از توانایی ضداکسایشی خوبی برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محمدی، عادله، و عربشاهی دلویی، سعیده. (1395). فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(4 (پیاپی 40))، 477-488. SID. https://sid.ir/paper/143498/fa

    Vancouver: کپی

    محمدی عادله، عربشاهی دلویی سعیده. فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(4 (پیاپی 40)):477-488. Available from: https://sid.ir/paper/143498/fa

    IEEE: کپی

    عادله محمدی، و سعیده عربشاهی دلویی، “فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata) در روغن سویا،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 4 (پیاپی 40)، pp. 477–488، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143498/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button