مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,200
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

972
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک هسته انار بر روغن سویا

صفحات

 صفحه شروع 193 | صفحه پایان 200

چکیده

 امروزه به دلیل اثرات نامطلوب آنتی اکسیدان های سنتزی تمایل روزافزونی به استفاده از آنتی اکسیدان های طبیعی وجود دارد. به همین دلیل در این پژوهش ترکیبات فنولیک هسته ده رقم انار با حلال استن و به کمک امواج فراصوت استخراج و ضمن اندازه گیری مقدار آن ها به روش فولین-سیوکالتو, اثر آنتی اکسیدانی نمونه ای که بیشترین مقدار ترکیبات فنولیک را داشت بر روغن سویا بررسی شد. نتایج نشان داد که ترکیبات فنولیک هسته انار بین 2/0 الی 02/1 درصد متغییر بوده و بیشترین ترکیب فنولیک در رقم پوست سیاه مشاهده شد. ترکیبات فنولیک استخراج شده از رقم پوست سیاه به طور جداگانه در سه سطح 100, 200 و ppm 350 و همچنین آنتی اکسیدان سنتزی BHA در دو سطح 100 و  ppm 200به نمونه روغن سویا بی بو شده افزوده شد. اثر تیمارها در به تاخیر انداختن اکسیداسیون روغن خام (در دمای 60 درجه سانتی گراد) از طریق اندازه گیری دو عدد پراکسید و تیوباربیتوریک اسید (TBA)  مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که اولا ترکیبات فنولیک هسته انار اثر آنتی اکسیدانی دارند و ثانیا تیمار ppm 350 از ترکیبات فنولیک استخراج شده از هسته انار بیشترین اثر آنتی اکسیدانی را دارد. عدد پراکسید و TBA تیمار ppm 350 ترکیبات فنولیک هسته انار و نمونه شاهد در روز 12 به ترتیب 69/60 میلی اکی والان پراکسید در 1000 گرم و 1883/0؛ 91 میلی اکی والان پراکسید در 1000 گرم و 3587/0.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صمدلویی، حمیدرضا، عزیزی، محمدحسین، و برزگربفرویی، محسن. (1386). اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک هسته انار بر روغن سویا. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(4)، 193-200. SID. https://sid.ir/paper/9316/fa

    Vancouver: کپی

    صمدلویی حمیدرضا، عزیزی محمدحسین، برزگربفرویی محسن. اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک هسته انار بر روغن سویا. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(4):193-200. Available from: https://sid.ir/paper/9316/fa

    IEEE: کپی

    حمیدرضا صمدلویی، محمدحسین عزیزی، و محسن برزگربفرویی، “اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک هسته انار بر روغن سویا،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 4، pp. 193–200، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9316/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button