APA:
کپیصمدلویی، حمیدرضا، عزیزی، محمدحسین، و برزگربفرویی، محسن. (1386). اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک هسته انار بر روغن سویا. علوم کشاورزی و منابع طبیعی، 14(4)، 193-200. SID. https://sid.ir/paper/9316/fa
Vancouver:
کپیصمدلویی حمیدرضا، عزیزی محمدحسین، برزگربفرویی محسن. اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک هسته انار بر روغن سویا. علوم کشاورزی و منابع طبیعی[Internet]. 1386؛14(4):193-200. Available from: https://sid.ir/paper/9316/fa
IEEE:
کپیحمیدرضا صمدلویی، محمدحسین عزیزی، و محسن برزگربفرویی، “اثر آنتی اکسیدانی ترکیبات فنولیک هسته انار بر روغن سویا،” علوم کشاورزی و منابع طبیعی، vol. 14، no. 4، pp. 193–200، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/9316/fa