مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

629
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تاثیر روغن های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی ناشونده آنها

صفحات

 صفحه شروع 239 | صفحه پایان 249

چکیده

 در این تحقیق, پایداری اکسایشی روغن تخلیص شده ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) در حضور روغن های مغز و پوست بنه (2-1 درصد وزنی/ وزنی) و اجزاء صابونی ناشونده آنها (1.5-1 درصد وزنی/ وزنی) بررسی و با اثر آنتی اکسیدان های سنتزی رایج نظیر آلفاتوکوفرول و بوتیل هیدروکسی تولوئن (BHT) (100 پی پی ام) با استفاده از روش رنسیمت در دمای 60 درجه سانتی گراد مقایسه شد. تغییرات شاخص پایداری اکسایشی نمونه ها در دمای 60 درجه سانتی گراد (OSI60, ساعت) بعنوان معیار سنجش پایداری اکسایشی در نظر گرفته شد. نتایج بر اساس داده های شاخص پلی ان و میزان ترکیبات صابونی ناشونده, توکوفرولی, فنلی و استرولی مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. اجزاء تشکیل دهنده ترکیبات صابونی ناشونده روغن های مغز و پوست شناسایی و تعیین مقدار شدند. بیشترین میزان اجزاء تشکیل دهنده مواد صابونی ناشونده مغز و پوست بنه به ترکیبات توکوفرولی و توکوتری انولی تعلق داشت. OSI60 نمونه های شاهد (1.66 ساعت) در حضور کلیه ترکیبات آنتی-اکسیدانی افزایش یافت. به طور کلی ترکیبات صابونی ناشونده مغز بیشترین اثر آنتی اکسیدانی را از خود نشان داد, بطوری که 60OSI در حضور غلظت 1.5 درصد از این ترکیب تا 8.12 برابر افزایش یافت (OSI60 برابر با 13.48 ساعت) (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    پژوهان مهر، سمانه، فرهوش، رضا، اسماعیل زاده کناری، رضا، و شریف، علی. (1395). پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تاثیر روغن های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی ناشونده آنها. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 239-249. SID. https://sid.ir/paper/143541/fa

    Vancouver: کپی

    پژوهان مهر سمانه، فرهوش رضا، اسماعیل زاده کناری رضا، شریف علی. پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تاثیر روغن های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی ناشونده آنها. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):239-249. Available from: https://sid.ir/paper/143541/fa

    IEEE: کپی

    سمانه پژوهان مهر، رضا فرهوش، رضا اسماعیل زاده کناری، و علی شریف، “پایداری اکسایشی تری آسیل گلیسرول روغن ماهی کیلکا (Clupeonella cultiventris caspia) تحت تاثیر روغن های مغز و پوست بنه و اجزاء صابونی ناشونده آنها،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 239–249، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143541/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button