APA:
کپیکشاورز، زهرا، نیازمند، راضیه، و آریان فر، اکرم. (1397). تاثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/233938/fa
Vancouver:
کپیکشاورز زهرا، نیازمند راضیه، آریان فر اکرم. تاثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/233938/fa
IEEE:
کپیزهرا کشاورز، راضیه نیازمند، و اکرم آریان فر، “تاثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233938/fa