مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,090
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

673
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 12

چکیده

 انتخاب روغن مناسب یکی از مهم ترین عواملی است که بر کیفیت محصولات سرخ شده تاثیر می گذارد. هدف از این تحقیق کاهش میزان آکریل آمید و جذب روغن برش های سیب زمینی سرخ شده با استفاده از اثر آنتی اکسیدانی روغن کنجد (غلظت های 1 و 2 درصد, وزنی/ وزنی) و مواد صابونی ناشونده آن (غلظت های 0.02 و 0.04 درصد, وزنی/ وزنی) در دمای 180 درجه سانتی گراد بود. داده ها در قالب طرح کاملا تصادفی و براساس آزمون توکی تجزیه وتحلیل شدند. نتایج حاکی از کاهش معنی دار جذب روغن و مقدار آکریل آمید همگام با افزایش درصد اختلاط روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن بود (P<0.05) به طوری که کمترین میزان آکریل آمید مربوط به برش های سرخ شده در روغن سرخ کردنی حاوی مواد صابونی ناشونده 0.04 درصد بود که میزان آکریل آمید را در حدود 61 درصد نسبت به نمونه شاهد کاهش داد (P<0.05). همچنین بیشترین میزان رطوبت و کمترین میزان جذب روغن مربوط به برش های سرخ شده در روغن سرخ کردنی حاوی 0.04 درصد مواد صابونی ناشونده بود که 30.8 درصد میزان رطوبت را نسبت به نمونه شاهد افزایش و 45.9 درصد میزان جذب روغن را نسبت به نمونه شاهد کاهش داد (P<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کشاورز، زهرا، نیازمند، راضیه، و آریان فر، اکرم. (1397). تاثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، 7(1 )، 1-12. SID. https://sid.ir/paper/233938/fa

    Vancouver: کپی

    کشاورز زهرا، نیازمند راضیه، آریان فر اکرم. تاثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی[Internet]. 1397؛7(1 ):1-12. Available from: https://sid.ir/paper/233938/fa

    IEEE: کپی

    زهرا کشاورز، راضیه نیازمند، و اکرم آریان فر، “تاثیر روغن کنجد و مواد صابونی ناشونده آن در کاهش آکریل آمید برش های سیب زمینی سرخ شده،” پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، vol. 7، no. 1 ، pp. 1–12، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/233938/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button