مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

953
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

637
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه، مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق

صفحات

 صفحه شروع 97 | صفحه پایان 112

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شرایعی، پروین، فرهوش، رضا، پورآذرنگ، هاشم، و حدادخداپرست، محمدحسین. (1392). بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه, مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، 14(3)، 97-112. SID. https://sid.ir/paper/28241/fa

    Vancouver: کپی

    شرایعی پروین، فرهوش رضا، پورآذرنگ هاشم، حدادخداپرست محمدحسین. بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه, مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی[Internet]. 1392؛14(3):97-112. Available from: https://sid.ir/paper/28241/fa

    IEEE: کپی

    پروین شرایعی، رضا فرهوش، هاشم پورآذرنگ، و محمدحسین حدادخداپرست، “بررسی سینتیک جذب روغن توسط خلال سیب زمسنی تحت تاثیر روغن مغزبنه, مواد صابونی ناشونده روغن مغز بنه و هیدرو کلوئید ثعلب طی فرآیند سرخ کردن عمیق،” مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی، vol. 14، no. 3، pp. 97–112، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/28241/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button