APA:
کپیفرهادی چیتگر، محمد، وریدی، مهدی، وریدی، محمدجواد، و بالندری، احمد. (1395). مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه دار بومی استان سمنان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(2 (پیاپی 38))، 250-260. SID. https://sid.ir/paper/143543/fa
Vancouver:
کپیفرهادی چیتگر محمد، وریدی مهدی، وریدی محمدجواد، بالندری احمد. مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه دار بومی استان سمنان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(2 (پیاپی 38)):250-260. Available from: https://sid.ir/paper/143543/fa
IEEE:
کپیمحمد فرهادی چیتگر، مهدی وریدی، محمدجواد وریدی، و احمد بالندری، “مقایسه برخی ازخصوصیات فیزیکی و شیمیایی سه ژنوتیپ زرشک دانه دار بومی استان سمنان،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 2 (پیاپی 38)، pp. 250–260، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143543/fa