APA:
کپیپدرام نیا، احمد، شریفی، اکرم، و توکلی پور، حمید. (1389). بهینه سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 2(1(پیاپی 4))، 45-52. SID. https://sid.ir/paper/356987/fa
Vancouver:
کپیپدرام نیا احمد، شریفی اکرم، توکلی پور حمید. بهینه سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1389؛2(1(پیاپی 4)):45-52. Available from: https://sid.ir/paper/356987/fa
IEEE:
کپیاحمد پدرام نیا، اکرم شریفی، و حمید توکلی پور، “بهینه سازی فرایند استخراج آنتوسیانین زرشک در حضور امواج فراصوت،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 2، no. 1(پیاپی 4)، pp. 45–52، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/356987/fa