APA:
کپیعطای صالحی، اسماعیل، حافظیه، محمود، و غلامحسینی، فاطمه. (1391). بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 67-74. SID. https://sid.ir/paper/176519/fa
Vancouver:
کپیعطای صالحی اسماعیل، حافظیه محمود، غلامحسینی فاطمه. بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):67-74. Available from: https://sid.ir/paper/176519/fa
IEEE:
کپیاسماعیل عطای صالحی، محمود حافظیه، و فاطمه غلامحسینی، “بهینه سازی فرآیند استخراج ژلاتین از غضروف کوسه ماهی چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 67–74، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176519/fa