APA:
کپیرضایی زاده، عاطفه، و رفتنی امیری، زینب. (1396). استخراج و ویژگی های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 322-332. SID. https://sid.ir/paper/143562/fa
Vancouver:
کپیرضایی زاده عاطفه، رفتنی امیری زینب. استخراج و ویژگی های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):322-332. Available from: https://sid.ir/paper/143562/fa
IEEE:
کپیعاطفه رضایی زاده، و زینب رفتنی امیری، “استخراج و ویژگی های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 322–332، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143562/fa