APA:
کپیآبرومند، علی. (1391). بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(1 (پیاپی 11))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/485907/fa
Vancouver:
کپیآبرومند علی. بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(1 (پیاپی 11)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/485907/fa
IEEE:
کپیعلی آبرومند، “بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 11)، pp. 1–8، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485907/fa