مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

650
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

232
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 8

چکیده

 این طرح در دو مرحله صورت پذیرفت: در مرحله اول, اثر شرایط pH (در دو شرایط قلیایی و اسیدی) و نوع ماده اولیه (قباد, شیر ماهی, صافی و کوسه ماهی) بر روی برخی از مهم ترین خواص کمی و کیفی ژلاتین مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله دوم, طرح نیز اثر دما (در سه سطح 70, 75 و 80 درجه سانتی گراد و pH (در دو سطح 6.5 و 6) بر روی میزان راندمان ژلاتین ارزیابی گردید. نتایج مرحله اول, نشان داد که در صورت استفاده از شرایط قلیایی و ضایعات فیله, مقدار ژلاتین حاصل حداکثر خواهد بود. با توجه به نتایج مرحله دوم طرح و با دمای 70 درجه سانتی گراد و pH برابر با 6.5, راندمان ژلاتین حاصل حداکثر و با بهترین کیفیت به دست خواهد آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آبرومند، علی. (1391). بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(1 (پیاپی 11))، 1-8. SID. https://sid.ir/paper/485907/fa

    Vancouver: کپی

    آبرومند علی. بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(1 (پیاپی 11)):1-8. Available from: https://sid.ir/paper/485907/fa

    IEEE: کپی

    علی آبرومند، “بهینه سازی شرایط تولید ژلاتین از ضایعات ماهیان استخوانی استان خوزستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 1 (پیاپی 11)، pp. 1–8، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/485907/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button