APA:
کپیاسکندری، زهرا، و جعفرپور، سیدعلی. (1399). مطالعه مقایسه ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی (مقاله کوتاه). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 16(1 (پیاپی 61) )، 157-170. SID. https://sid.ir/paper/395484/fa
Vancouver:
کپیاسکندری زهرا، جعفرپور سیدعلی. مطالعه مقایسه ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی (مقاله کوتاه). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛16(1 (پیاپی 61) ):157-170. Available from: https://sid.ir/paper/395484/fa
IEEE:
کپیزهرا اسکندری، و سیدعلی جعفرپور، “مطالعه مقایسه ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی (مقاله کوتاه)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 1 (پیاپی 61) ، pp. 157–170، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/395484/fa