مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

938
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

373
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی های عملکردی (ویژگی های رئولوژیکی، پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری

صفحات

 صفحه شروع 240 | صفحه پایان 250

چکیده

 در این تحقیق اثر انجماد کند (-10oC) و تند (-196oC) بر ویژگی های عملکردی صمغ دانه قدومه شهری در غلظت های 0.5, 0.75 و 1 درصد (وزنی- وزنی) مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که ویسکوزیته ظاهری محلول های حاوی صمغ قدومه شهری پس از فرایند انجماد سریع کمی افزایش یافت که معنی دار نبود. تمامی نمونه ها از خود رفتار رقیق شونده با برش نشان دادند. در مدل های برازش شده تغییر معنی دار(در سطح 0.05) در شاخص رفتار جریان و ضریب قوام اکثر نمونه ها مشاهده نشد. اندازه ذرات امولسیون حاوی صمغ قدومه شهری پس از اعمال دمای های پایین تغییر معنی داری نکرد (در سطح معنی دار 0.05) که نشان دهنده ثبات این صمغ در برابر شرایط مختلف انجماد است. همچنین هیچ تغییری در حجم کف های تهیه شده پس از 30 دقیقه مشاهده نشد. بنابراین, نتایج حاکی از آن است که صمغ قدومه شهری طی نگهداری محصولات غذایی طی انجماد می تواند از پایداری خوبی برخوردار است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    محفوظی، مریم، کوچکی، آرش، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1396). بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی های عملکردی (ویژگی های رئولوژیکی, پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 240-250. SID. https://sid.ir/paper/143563/fa

    Vancouver: کپی

    محفوظی مریم، کوچکی آرش، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی های عملکردی (ویژگی های رئولوژیکی, پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):240-250. Available from: https://sid.ir/paper/143563/fa

    IEEE: کپی

    مریم محفوظی، آرش کوچکی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی های عملکردی (ویژگی های رئولوژیکی, پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 240–250، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143563/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button