APA:
کپیمحفوظی، مریم، کوچکی، آرش، و رضوی، سیدمحمدعلی. (1396). بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی های عملکردی (ویژگی های رئولوژیکی, پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 240-250. SID. https://sid.ir/paper/143563/fa
Vancouver:
کپیمحفوظی مریم، کوچکی آرش، رضوی سیدمحمدعلی. بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی های عملکردی (ویژگی های رئولوژیکی, پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):240-250. Available from: https://sid.ir/paper/143563/fa
IEEE:
کپیمریم محفوظی، آرش کوچکی، و سیدمحمدعلی رضوی، “بررسی اثر انجماد سریع و کند بر ویژگی های عملکردی (ویژگی های رئولوژیکی, پایداری امولسیون و کف) صمغ دانه قدومه شهری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 240–250، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143563/fa