APA:
کپیکوچکی، آرش، و حصاری نژاد، محمدعلی. (1396). بررسی تاثیر انجماد, پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(64)، 21-31. SID. https://sid.ir/paper/72667/fa
Vancouver:
کپیکوچکی آرش، حصاری نژاد محمدعلی. بررسی تاثیر انجماد, پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(64):21-31. Available from: https://sid.ir/paper/72667/fa
IEEE:
کپیآرش کوچکی، و محمدعلی حصاری نژاد، “بررسی تاثیر انجماد, پاستوریزاسیون و استریلیزاسیون بر ویژگی های امولسیون روغن در آب تثبیت شده با صمغ دانه قدومه شهری و کنسانتره پروتئین آب پنیر،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 64، pp. 21–31، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72667/fa