APA:
کپیاحتیاطی، احمد، شهیدی، فخری، کوچکی، آرش، رضوی، سیدمحمدعلی، و مجذوبی، مهسا. (1396). بررسی ویژگی های ساختاری, ریخت شناسی, ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 393-404. SID. https://sid.ir/paper/143568/fa
Vancouver:
کپیاحتیاطی احمد، شهیدی فخری، کوچکی آرش، رضوی سیدمحمدعلی، مجذوبی مهسا. بررسی ویژگی های ساختاری, ریخت شناسی, ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):393-404. Available from: https://sid.ir/paper/143568/fa
IEEE:
کپیاحمد احتیاطی، فخری شهیدی، آرش کوچکی، سیدمحمدعلی رضوی، و مهسا مجذوبی، “بررسی ویژگی های ساختاری, ریخت شناسی, ساختمانی و حرارتی نشاسته سورگوم سفید،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 393–404، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143568/fa