APA:
کپیجوینده، حسین، دانش، عرفان، و گودرزی، مصطفی. (1396). تاثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی, بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 469-479. SID. https://sid.ir/paper/143582/fa
Vancouver:
کپیجوینده حسین، دانش عرفان، گودرزی مصطفی. تاثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی, بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم چرب. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):469-479. Available from: https://sid.ir/paper/143582/fa
IEEE:
کپیحسین جوینده، عرفان دانش، و مصطفی گودرزی، “تاثیر آنزیم ترانسگلوتامیناز میکروبی بر ویژگی های فیزیکی, رئولوژیکی, بافتی و ارگانولپتیکی بستنی نیم چرب،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 469–479، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143582/fa