APA:
کپیرستگار، مینو، رضوی، سیداسماعیل، و ابراهیمی، پونه. (1396). بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(4 (پیاپی 43))، 566-574. SID. https://sid.ir/paper/143586/fa
Vancouver:
کپیرستگار مینو، رضوی سیداسماعیل، ابراهیمی پونه. بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(4 (پیاپی 43)):566-574. Available from: https://sid.ir/paper/143586/fa
IEEE:
کپیمینو رستگار، سیداسماعیل رضوی، و پونه ابراهیمی، “بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره آویشن شیرازی و تیمول بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای (Agaricus bisporus)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 4 (پیاپی 43)، pp. 566–574، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143586/fa