مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,059
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج

صفحات

 صفحه شروع 729 | صفحه پایان 737

چکیده

 متن کامل مقاله های این شماره به زبان انگلیسی منتشر شده است, لطفا برای مشاهده مقالات به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده مقاله های این شماره اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    گواهیان، محسن، فرهوش، رضا، فرحناکی، عسگر، جاویدنیا، کتایون، و شهیدی، فخری. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(6)، 729-737. SID. https://sid.ir/paper/143607/fa

    Vancouver: کپی

    گواهیان محسن، فرهوش رضا، فرحناکی عسگر، جاویدنیا کتایون، شهیدی فخری. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(6):729-737. Available from: https://sid.ir/paper/143607/fa

    IEEE: کپی

    محسن گواهیان، رضا فرهوش، عسگر فرحناکی، کتایون جاویدنیا، و فخری شهیدی، “ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 6، pp. 729–737، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143607/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button