APA:
کپیگواهیان، محسن، فرهوش، رضا، فرحناکی، عسگر، جاویدنیا، کتایون، و شهیدی، فخری. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(6)، 729-737. SID. https://sid.ir/paper/143607/fa
Vancouver:
کپیگواهیان محسن، فرهوش رضا، فرحناکی عسگر، جاویدنیا کتایون، شهیدی فخری. ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(6):729-737. Available from: https://sid.ir/paper/143607/fa
IEEE:
کپیمحسن گواهیان، رضا فرهوش، عسگر فرحناکی، کتایون جاویدنیا، و فخری شهیدی، “ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی روغن های اساسی نعناع فلفلی (Menthapiperita) با روش های متفاوت استخراج،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 6، pp. 729–737، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143607/fa