مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

838
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار (طراحی جدید) و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلی .Mentha x piperita L

صفحات

 صفحه شروع 11 | صفحه پایان 22

چکیده

 گونه های نعناع از جمله گیاهان بسیار مهم می باشد که در صنایع دارویی, بهداشتی و غذایی مصرف وسیعی دارد. نمونه نعناع فلفلی در تیرماه 1380 از مجتمع تحقیقاتی البرز (مزرعه تحقیقاتی گیاهان دارویی) جمع آوری و از برگ خشک با مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار(طراحی جدید) اسانسگیری بعمل آمد. بازده اسانس نمونه های جمع آوری شده, (طرح 1 و 2 جایمند – رضایی) به ترتیب 0.16 و 0.22 درصد بدست آمد. بعد ترکیبهای اسانس توسط دستگاه های کروماتوگرافی گازی (GC) و کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی (GC/MS) مورد شناسایی قرار گرفتند. ترکیبهای عمده در طرح –1, عبارتند از: ایزومنتول (41.5 درصد), ایزومنتون (17.5 درصد), بتا – اوسیمن (7.8 درصد) و کارواکرول (7.8 درصد) و ترکیبهای عمده در طرح –2, عبارتند از: ایزومنتون (28.6 درصد), کارواکرول (13.8 درصد), بتا – اوسیمن (8.4 درصد) و پولگون (7.4 درصد). همانطورکه شرایط منطقه, شامل نوع خاک, آب و هوا می توانند در نتایج یک گونه تاثیر داشته باشند, طراحی های مناسب دستگاه نیز بر میزان ترکیبها در اسانس تاثیر به سزایی خواهد داشت.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جایمند، کامکار، رضایی، محمدباقر، و عسگری، فاطمه. (1381). مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار (طراحی جدید) و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلی .Mentha x piperita L. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، -(18)، 11-22. SID. https://sid.ir/paper/105718/fa

    Vancouver: کپی

    جایمند کامکار، رضایی محمدباقر، عسگری فاطمه. مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار (طراحی جدید) و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلی .Mentha x piperita L. تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران[Internet]. 1381؛-(18):11-22. Available from: https://sid.ir/paper/105718/fa

    IEEE: کپی

    کامکار جایمند، محمدباقر رضایی، و فاطمه عسگری، “مقایسه دو دستگاه تقطیر با بخار (طراحی جدید) و اثرات آنها بر میزان و ترکیبهای اسانس نعناع فلفلی .Mentha x piperita L،” تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، vol. -، no. 18، pp. 11–22، 1381، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/105718/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button