APA:
کپیرضوی سطوتی، هاشم، مرتضوی، سیدعلی، شاکری، منیرالسادات، بیرقی طوسی، شهرام، و اسدالهی، الهام. (1392). مقاله کوتاه: بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 195-201. SID. https://sid.ir/paper/143610/fa
Vancouver:
کپیرضوی سطوتی هاشم، مرتضوی سیدعلی، شاکری منیرالسادات، بیرقی طوسی شهرام، اسدالهی الهام. مقاله کوتاه: بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(3):195-201. Available from: https://sid.ir/paper/143610/fa
IEEE:
کپیهاشم رضوی سطوتی، سیدعلی مرتضوی، منیرالسادات شاکری، شهرام بیرقی طوسی، و الهام اسدالهی، “مقاله کوتاه: بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 195–201، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143610/fa