مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,484
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,082
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقاله کوتاه: بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss)

صفحات

 صفحه شروع 195 | صفحه پایان 201

چکیده

 در این پژوهش راندمان, ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفی روغن خام دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss) مورد بررسی قرار گرفته است. اسیدهای چرب اصلی به ترتیب اسید آلفا لینولنیک, اسید لینولئیک و اسید اولئیک بودند. نسبت اسیدهای چرب امگا 3 به امگا 6, 1.6 و نسبت کل اسیدهای چرب غیر اشباع به اشباع 7.23 بود که خصوصیات خوب تغذیه ای و همچنین حساسیت بالای روغن را نشان می دهد. خصوصیات فیزیکوشیمیایی از جمله عدد یدی, اسیدی, پراکسید, پارامترهای رنگی L, a و b و همچنین ضریب شکست مورد بررسی قرار گرفت که مقادیر آنها به ترتیب 168.7 gI2/100g, 0.50, 1.9, 59.22, -5.09, 22.94 و 1.4756 به دست آمد. میزان کل ترکیبات فنولی, توکوفرولی و استرولی به ترتیب 165.22 mg oil, 629.59 mg/kg oil و 2540.6 mg/kg oil بود. پایداری اکسایشی روغن دانه مرو نیز 3.94ساعت بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی سطوتی، هاشم، مرتضوی، سیدعلی، شاکری، منیرالسادات، بیرقی طوسی، شهرام، و اسدالهی، الهام. (1392). مقاله کوتاه: بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 195-201. SID. https://sid.ir/paper/143610/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سطوتی هاشم، مرتضوی سیدعلی، شاکری منیرالسادات، بیرقی طوسی شهرام، اسدالهی الهام. مقاله کوتاه: بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(3):195-201. Available from: https://sid.ir/paper/143610/fa

    IEEE: کپی

    هاشم رضوی سطوتی، سیدعلی مرتضوی، منیرالسادات شاکری، شهرام بیرقی طوسی، و الهام اسدالهی، “مقاله کوتاه: بررسی ساختار اسید چرب و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن دانه مرو (Salvia macrosiphon, Boiss)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 195–201، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143610/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button