APA:
کپیسلیمانی فر، متین، نیازمند، راضیه، و شهیدی نوقابی، مصطفی. (1396). ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(62)، 123-133. SID. https://sid.ir/paper/71955/fa
Vancouver:
کپیسلیمانی فر متین، نیازمند راضیه، شهیدی نوقابی مصطفی. ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(62):123-133. Available from: https://sid.ir/paper/71955/fa
IEEE:
کپیمتین سلیمانی فر، راضیه نیازمند، و مصطفی شهیدی نوقابی، “ارزیابی و مقایسه خصوصیات فیزیکوشیمیایی, ساختار اسید چرب و پایداری اکسایشی روغن بذر گشنیز و شوید،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 62، pp. 123–133، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71955/fa