مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

473
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

595
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

خشک کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش تیمار فراصوت

صفحات

 صفحه شروع 233 | صفحه پایان 245

چکیده

 هدف از این پژوهش, بدست آوردن خواص ترمودینامیکی خشک کردن لیموترش تحت تاثیر پیش تیمار فراصوت در یک خشک کن هوای گرم می باشد. فرآیند خشک کردن در سه سطح دمایی (40, 55 و 70 درجه سلسیوس), یک سطح سرعت هوای ورودی 1 متر بر ثانیه و چهار سطح زمان پیش تیمار فراصوت (شاهد, 10, 20 و 40 دقیقه) صورت گرفت. از 14 مدل ریاضی خشک کردن جهت پیش بینی نسبت رطوبت لیموترش استفاده شد. نتایج نشان داد با افزایش دمای هوای ورودی و زمان اعمال توان فراصوت, زمان خشک کردن کاهش پیدا کرد. بهترین مدل برای پیش بینی خشک کردن لیموترش مدل میدیلی و همکاران انتخاب شد. استفاده از پیش تیمار فراصوت در دماهای مختلف منجر به افزایش قابل توجهی در مقدار ضریب پخش موثر رطوبت از 11-10×5/04 تا 10-10×2/00 مترمربع برثانیه شد. انرژی فعال سازی برای لیموترش در محدوده ی 34/93تا 42/97کیلو ژول بر مول بدست آمد. همچنین مقدار انرژی مصرفی ویژه برای خشک کردن لیموترش (47/39تا 240/46کیلو وات ساعت بر کیلوگرم) ثبت شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    کاوه، محمد، جهان بخشی، احمد، عسکری اصلی ارده، عزت اله، و ایمانیان، کمال. (1397). خشک کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش تیمار فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، 6(2 )، 233-245. SID. https://sid.ir/paper/258706/fa

    Vancouver: کپی

    کاوه محمد، جهان بخشی احمد، عسکری اصلی ارده عزت اله، ایمانیان کمال. خشک کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش تیمار فراصوت. فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)[Internet]. 1397؛6(2 ):233-245. Available from: https://sid.ir/paper/258706/fa

    IEEE: کپی

    محمد کاوه، احمد جهان بخشی، عزت اله عسکری اصلی ارده، و کمال ایمانیان، “خشک کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش تیمار فراصوت،” فناوری های جدید در صنعت غذا (فناوری های نوین غذایی)، vol. 6، no. 2 ، pp. 233–245، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/258706/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا