APA:
کپیحسین پور، سارا، اسکندری، محمدهادی، مصباحی، غلامرضا، شکرفروش، شهرام، و فرحناکی، عسگر. (1392). بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 243-252. SID. https://sid.ir/paper/143617/fa
Vancouver:
کپیحسین پور سارا، اسکندری محمدهادی، مصباحی غلامرضا، شکرفروش شهرام، فرحناکی عسگر. بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(3):243-252. Available from: https://sid.ir/paper/143617/fa
IEEE:
کپیسارا حسین پور، محمدهادی اسکندری، غلامرضا مصباحی، شهرام شکرفروش، و عسگر فرحناکی، “بررسی کاربرد رنگ های طبیعی کوچنیل و پاپریکا به منظور ایجاد رنگ در سوسیس فرانکفورتر کم نیتریت و بدون نیتریت،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 243–252، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143617/fa