APA:
کپیشیرمحمدی، مجید، آزادمرددمیرچی، صدیف، صوتی خیابانی، محمود، زرین قلمی، سهیلا، و مرتضوی، سیدحمید. (1393). تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(3)، 387-398. SID. https://sid.ir/paper/148634/fa
Vancouver:
کپیشیرمحمدی مجید، آزادمرددمیرچی صدیف، صوتی خیابانی محمود، زرین قلمی سهیلا، مرتضوی سیدحمید. تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم چرب. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(3):387-398. Available from: https://sid.ir/paper/148634/fa
IEEE:
کپیمجید شیرمحمدی، صدیف آزادمرددمیرچی، محمود صوتی خیابانی، سهیلا زرین قلمی، و سیدحمید مرتضوی، “تاثیر افزودن پودر دانه بزرک بر برخی ویژگی های فیزیکی- شیمیایی و حسی سس مایونز کم چرب،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 3، pp. 387–398، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148634/fa