APA:
کپیدهقان نیا، جلال، باقری درویش محمد، حامد، و قنبرزاده، بابک. (1395). مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 109-126. SID. https://sid.ir/paper/143633/fa
Vancouver:
کپیدهقان نیا جلال، باقری درویش محمد حامد، قنبرزاده بابک. مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):109-126. Available from: https://sid.ir/paper/143633/fa
IEEE:
کپیجلال دهقان نیا، حامد باقری درویش محمد، و بابک قنبرزاده، “مدل سازی سینتیک افت رطوبت قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و مایکروویو در طی فرایند سرخ کردن عمیق،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 109–126، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143633/fa