مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

632
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برمور، مهدی، دهقان نیا، جلال، و قنبرزاده، بابک. (1395). تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند, مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/359250/fa

    Vancouver: کپی

    برمور مهدی، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند, مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/359250/fa

    IEEE: کپی

    مهدی برمور، جلال دهقان نیا، و بابک قنبرزاده، “تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند, مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359250/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا