APA:
کپیبرمور، مهدی، دهقان نیا، جلال، و قنبرزاده، بابک. (1395). تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند, مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(3)، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/359250/fa
Vancouver:
کپیبرمور مهدی، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک. تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند, مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(3):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/359250/fa
IEEE:
کپیمهدی برمور، جلال دهقان نیا، و بابک قنبرزاده، “تاثیر ترکیبی پیش تیمارهای اولتراسوند, مایکروویو و آبگیری اسمزی روی سینتیک دفع رطوبت طی سرخ کردن عمیق سیب زمینی،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 3، pp. 0–0، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/359250/fa