APA:
کپیمحمدعلی نژاد، سمیرا، دهقان نیا، جلال، و جلالی، سیدحسین. (1396). تاثیر فرکانس های تلفیقی و ترکیب های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(63)، 155-169. SID. https://sid.ir/paper/71968/fa
Vancouver:
کپیمحمدعلی نژاد سمیرا، دهقان نیا جلال، جلالی سیدحسین. تاثیر فرکانس های تلفیقی و ترکیب های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(63):155-169. Available from: https://sid.ir/paper/71968/fa
IEEE:
کپیسمیرا محمدعلی نژاد، جلال دهقان نیا، و سیدحسین جلالی، “تاثیر فرکانس های تلفیقی و ترکیب های زمانی متفاوت امواج فراصوت روی دفع رطوبت طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 63، pp. 155–169، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/71968/fa