APA:
کپینقوی، عنایت اله، دهقان نیا، جلال، قنبرزاده، بابک، و رضایی مکرم، رضا. (1392). مدل سازی تجربی چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و خشک کردن طی فرایند سرخ کردن عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 8(3)، 99-111. SID. https://sid.ir/paper/487719/fa
Vancouver:
کپینقوی عنایت اله، دهقان نیا جلال، قنبرزاده بابک، رضایی مکرم رضا. مدل سازی تجربی چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و خشک کردن طی فرایند سرخ کردن عمیق. مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛8(3):99-111. Available from: https://sid.ir/paper/487719/fa
IEEE:
کپیعنایت اله نقوی، جلال دهقان نیا، بابک قنبرزاده، و رضا رضایی مکرم، “مدل سازی تجربی چروکیدگی قطعات سیب زمینی پیش تیمار شده با اولتراسوند و خشک کردن طی فرایند سرخ کردن عمیق،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 3، pp. 99–111، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/487719/fa