APA:
کپیخزایی پول، اسماعیل، شهیدی، فخری، مرتضوی، سیدعلی، و محبی، محبت. (1395). بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 21-33. SID. https://sid.ir/paper/143636/fa
Vancouver:
کپیخزایی پول اسماعیل، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت. بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):21-33. Available from: https://sid.ir/paper/143636/fa
IEEE:
کپیاسماعیل خزایی پول، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، و محبت محبی، “بررسی سطوح مختلف ریزجلبک Spirulina platensis بر ریز ساختار و ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پاستیل کیوی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 21–33، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143636/fa