APA:
کپیفتاحی، الناز. (1396). تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی, بافتی و پذیرش آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/72344/fa
Vancouver:
کپیفتاحی الناز. تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی, بافتی و پذیرش آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/72344/fa
IEEE:
کپیالناز فتاحی، “تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی, بافتی و پذیرش آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 27–35، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72344/fa