مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,613
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,030
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی، بافتی و پذیرش آن

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 35

چکیده

 ایران دومین تولیدکننده عمده زردآلو در دنیا بوده و تولید محصولی با ارزش برای استفاده از ضایعات پس از برداشت آن امری ضروری محسوب می گردد. در این پژوهش تولید فرآورده ای نوین از زردآلو تحت عنوان پاستیل میوه ای بر پایه پوره زردآلو با استفاده از نسبت های مختلف هیدروکلوئیدهای زانتان (0, 0.15 و 0.3 درصد) و پکتین (0.3, 0.4 و 0.5 درصد) مورد مطالعه قرار گرفت. اثر این عوامل بر میزان فعالیت آب, ویژگی حسی, بافتی و پارامترهای رنگی پاستیل میوه ای بر پایه پوره زردآلو مورد بررسی قرار گرفت. فراورده حاصل به لحاظ ویژگی های حسی مورد بررسی در دامنه قابل قبولی قرار داشت. مطابق نتایج اثر این متغیرها تقریبا بر تمام پارامترها معنی دار بود (p<0.05) طبق نتایج آنالیز حسی, نمونه حاوی بالاترین درصد پکتین (0.5 درصد) و زانتان (0.3 درصد) دارای بالاترین امتیاز پذیرش کلی (6.2) بود. همچنین این نمونه دارای پارامترهای رنگی مطلوب بوده و از لحاظ ویژگی های بافتی نیز مناسب بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فتاحی، الناز. (1396). تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی, بافتی و پذیرش آن. علوم و صنایع غذایی ایران، 14(68)، 27-35. SID. https://sid.ir/paper/72344/fa

    Vancouver: کپی

    فتاحی الناز. تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی, بافتی و پذیرش آن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛14(68):27-35. Available from: https://sid.ir/paper/72344/fa

    IEEE: کپی

    الناز فتاحی، “تولید پاستیل زردآلو و بررسی فعالیت آب و ویژگی های رنگی, بافتی و پذیرش آن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 14، no. 68، pp. 27–35، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72344/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button