مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

960
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

901
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب، بافت، پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی

صفحات

 صفحه شروع 47 | صفحه پایان 59

چکیده

 لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خزایی پول، اسماعیل، شهیدی، فخری، مرتضوی، سیدعلی، و محبی، محبت. (1394). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب, بافت, پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 47-59. SID. https://sid.ir/paper/72415/fa

    Vancouver: کپی

    خزایی پول اسماعیل، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب, بافت, پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):47-59. Available from: https://sid.ir/paper/72415/fa

    IEEE: کپی

    اسماعیل خزایی پول، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، و محبت محبی، “بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب, بافت, پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 47–59، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72415/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button