APA:
کپیخزایی پول، اسماعیل، شهیدی، فخری، مرتضوی، سیدعلی، و محبی، محبت. (1394). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب, بافت, پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی. علوم و صنایع غذایی ایران، 12(48)، 47-59. SID. https://sid.ir/paper/72415/fa
Vancouver:
کپیخزایی پول اسماعیل، شهیدی فخری، مرتضوی سیدعلی، محبی محبت. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب, بافت, پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛12(48):47-59. Available from: https://sid.ir/paper/72415/fa
IEEE:
کپیاسماعیل خزایی پول، فخری شهیدی، سیدعلی مرتضوی، و محبت محبی، “بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس (Spirulina platensis) و هیدروکلوئیدهای آگار و گوار روی فعالیت آب, بافت, پارامترهای رنگی و پذیرش کلی پاستیل میوه ای بر پایه پوره کیوی،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 48، pp. 47–59، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72415/fa