APA:
کپیگلزاریان، محمودرضا، محمدزاده، علی، و عباسپورفرد، محمدحسین. (1395). شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 12(1)، 152-162. SID. https://sid.ir/paper/143637/fa
Vancouver:
کپیگلزاریان محمودرضا، محمدزاده علی، عباسپورفرد محمدحسین. شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1395؛12(1):152-162. Available from: https://sid.ir/paper/143637/fa
IEEE:
کپیمحمودرضا گلزاریان، علی محمدزاده، و محمدحسین عباسپورفرد، “شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 12، no. 1، pp. 152–162، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143637/fa