مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

951
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

727
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا

صفحات

 صفحه شروع 119 | صفحه پایان 127

چکیده

آرد سویا به علت دارا بودن مقادیر بالایی از پروتئین ها, خواص عملکردی متفاوتی را از خود بروز می دهد. در این پژوهش خواص عملکردی همچون جذب آب و روغن, خواص کف کنندگی, خواص امولسیون کنندگی و حلالیت پروتئین اندازه گیری شد. اثر pH و غلظت نمک بر روی برخی از خواص عملکردی نام برده نیز بررسی شد. خواص کف کنندگی, امولسیون کنندگی و حلالیت پروتیئن به pH وابسته بوده و در نزدیکی نقطه ایزوالکتریک به کمترین میزان خود می رسد. افزودن نمک تا غلظت 0.4 مولار خواص امولسیون کنندگی را در آرد حرارت دیده و حرارت ندیده بهبود می بخشد. اعمال حرارت به آرد سویا خواص جذب آب و روغن آن را بهبود بخشیده و در عوض خواص امولسیون کنندگی, کف کنندگی و حلالیت پروتئین را کاهش می دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بصیری، لادن، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1391). تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 119-127. SID. https://sid.ir/paper/72536/fa

    Vancouver: کپی

    بصیری لادن، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، قربانی محمد. تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):119-127. Available from: https://sid.ir/paper/72536/fa

    IEEE: کپی

    لادن بصیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 119–127، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72536/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button