APA:
کپیبصیری، لادن، صادقی ماهونک، علیرضا، اعلمی، مهران، و قربانی، محمد. (1391). تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا. علوم و صنایع غذایی ایران، 9(36)، 119-127. SID. https://sid.ir/paper/72536/fa
Vancouver:
کپیبصیری لادن، صادقی ماهونک علیرضا، اعلمی مهران، قربانی محمد. تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛9(36):119-127. Available from: https://sid.ir/paper/72536/fa
IEEE:
کپیلادن بصیری، علیرضا صادقی ماهونک، مهران اعلمی، و محمد قربانی، “تاثیر حرارت دهی بر خواص عملکردی آرد سویا،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 36، pp. 119–127، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72536/fa