مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

726
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 61

چکیده

 در این مطالعه, خواص هندسی, ثقلی و اصطکاکی چهار واریته کانولای متداول در ایران (به نامهای اس ال ام, هایولا, اکاپی و اورینت) با میانگین رطوبتی 6.5% مورد بررسی قرار گرفت. خواص هندسی و ثقلی شامل: طول و قطر دانه, میانگین هندسی قطر, ضریب کرویت, وزن هزار دانه, حجم, دانسیته واقعی, دانسیته توده ای و تخلخل بودند. نتایج نشان داده است که دامنه طول دانه ها از 1.925 تا 2.153 میلی متر, دامنه قطر دانه ها 1.541 تا 1.93 میلی متر, حداکثر میانگین هندسی قطر 2 میلی متر در واریته هایولا و حداقل آن 1.669 میلی متر در واریته اس ال ام, حداکثر ضریب کرویت 0.93 در واریته هایولا و حداقل آن 0.85 در واریته اس ال ام, وزن هزار دانه از 3.06 تا 4.07 گرم, دامنه حجم از 2.34 تا 3.25 میلی متر مکعب در واریته های اورینت و هایولا, دانسیته واقعی از 1156 تا 1302 کیلوگرم بر متر مکعب در واریته های اکاپی و اورینت, دانسیته توده ای از 710.92 تا 738.79 کیلوگرم بر متر مکعب در واریته های هایولا و اس ال ام و تخلخل بین 37% تا 44.2% در واریته های اکاپی و هایولا می باشد. هم چنین در این پژوهش خواص اصطکاکی دانه کانولا شامل زاویه های ریپوز پر کردن و تخلیه و ضریب اصطکاک استاتیکی روی پنج سطح اصطکاکی (شامل آهن گالوانیزه, شیشه, فایبرگلاس, لاستیک و تخته سه لا) اندازه گیری شدند. زاویه های ریپوز پر کردن و تخلیه به ترتیب در دامنه 28.54-27.88 درجه و 27.60-25.48 درجه به دست آمدند و در کلیه واریته ها بیشترین ضریب اصطکاک مربوط به سطح لاستیکی و کمترین آن مربوط به شیشه بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    رضوی، سیدمحمدعلی، یگانه زاد، سمیرا، صادقی، علیرضا، ابراهیم زاده، شیرین، و نیازمند، اعظم. (1385). بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1 (نیمه اول))، 53-61. SID. https://sid.ir/paper/143663/fa

    Vancouver: کپی

    رضوی سیدمحمدعلی، یگانه زاد سمیرا، صادقی علیرضا، ابراهیم زاده شیرین، نیازمند اعظم. بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(1 (نیمه اول)):53-61. Available from: https://sid.ir/paper/143663/fa

    IEEE: کپی

    سیدمحمدعلی رضوی، سمیرا یگانه زاد، علیرضا صادقی، شیرین ابراهیم زاده، و اعظم نیازمند، “بررسی برخی خصوصیات فیزیکی ارقام دانه کانولای ایران،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1 (نیمه اول)، pp. 53–61، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143663/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button