APA:
کپیبختیاری، فاطمه، سعیدی راد، محمدحسین، کاراژیان، حجت، شرایعی، پروین، و آریان فر، اکرم. (1392). بررسی و مقایسه برخی ویژگی های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 5(2 (پیاپی 16))، 69-81. SID. https://sid.ir/paper/176602/fa
Vancouver:
کپیبختیاری فاطمه، سعیدی راد محمدحسین، کاراژیان حجت، شرایعی پروین، آریان فر اکرم. بررسی و مقایسه برخی ویژگی های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1392؛5(2 (پیاپی 16)):69-81. Available from: https://sid.ir/paper/176602/fa
IEEE:
کپیفاطمه بختیاری، محمدحسین سعیدی راد، حجت کاراژیان، پروین شرایعی، و اکرم آریان فر، “بررسی و مقایسه برخی ویژگی های بیوفیزیکی پیاز زعفران باپوشش و بدون پوشش،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 5، no. 2 (پیاپی 16)، pp. 69–81، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176602/fa