مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

729
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم سیاه و رضاجو

صفحات

 صفحه شروع 71 | صفحه پایان 80

چکیده

 تعیین خواص فیزیکی محصولات کشاورزی به منظور تحلیل رفتار آنها در هنگام فرآوری از قبیل جابه جایی, پوست کنی, تمیز کردن, جداسازی, خشک کردن, و ذخیره سازی ضروری است. طراحی این دستگاه ها و ماشین های کاشت, داشت, و برداشت بدون توجه به خواص فیزیکی محصولات کشاورزی نتایج مطلوب به دست نخواهد داد. در این تحقیق, تأثیر مقدار رطوبت دانه (10, 14 و 18 درصد) و نوع رقم, بر خواص فیزیکی دو رقم دانه برنج به نام های رضاجو و دم سیاه بررسی شده است. به منظور تجزیه وتحلیل داده ها, از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی استفاده شد و میانگین ها با آزمون چند دامنه ای دانکن و در سطح احتمال 1% =α مقایسه شدند. نتایج بررسی ها نشان می دهد که با افزایش رطوبت, غیر از ضریب کرویت, سایر خواص فیزیکی مانند طول, عرض, ضخامت, قطر هندسی, قطر حسابی, سطح, و حجم و نیز خواص ثقلی مانند چگالی ظاهری, چگالی واقعی, تخلخل, و وزن هزار دانه افزایش می یابد درحالی که رقم تأثیر معنی داری بر خواص مذکور ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسگری تپه، ام البنین، موحد، سارا، و احمدی چناربن، حسین. (1397). اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم سیاه و رضاجو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(1 (پیاپی 64) )، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/267959/fa

    Vancouver: کپی

    عسگری تپه ام البنین، موحد سارا، احمدی چناربن حسین. اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم سیاه و رضاجو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(1 (پیاپی 64) ):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/267959/fa

    IEEE: کپی

    ام البنین عسگری تپه، سارا موحد، و حسین احمدی چناربن، “اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم سیاه و رضاجو،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 1 (پیاپی 64) ، pp. 71–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267959/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button