APA:
کپیعسگری تپه، ام البنین، موحد، سارا، و احمدی چناربن، حسین. (1397). اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم سیاه و رضاجو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، 17(1 (پیاپی 64) )، 71-80. SID. https://sid.ir/paper/267959/fa
Vancouver:
کپیعسگری تپه ام البنین، موحد سارا، احمدی چناربن حسین. اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم سیاه و رضاجو. تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)[Internet]. 1397؛17(1 (پیاپی 64) ):71-80. Available from: https://sid.ir/paper/267959/fa
IEEE:
کپیام البنین عسگری تپه، سارا موحد، و حسین احمدی چناربن، “اثر مقدار رطوبت بر برخی از خواص فیزیکی دو رقم برنج دم سیاه و رضاجو،” تحقیقات مهندسی صنایع غذایی (مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی)، vol. 17، no. 1 (پیاپی 64) ، pp. 71–80، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/267959/fa