مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

874
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 33

کلیدواژه

پنیر سویا (تافو) و آب پنیرQ4

چکیده

 این تحقیق در سه مرحله به اجرا در آمد. در مرحله اول تاثیر رقم دانه سویا (ویلیامز و هابیت, روش تهیه (سنتی و پیشنهادی) و فرمولاسیون (صفر, 10 و 20 درصد آب پنیر لبنی به جای آب اضافه شده در تولید شیر سویا) بر صفات کمی و کیفی پنیر سویا مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله دوم پنیر سویای تازه, درون آب نمک و آب پنیر لبنی حاوی نــمک قرار داده شده و تاثیر این دو محیط و همچنین غلظتهای مختلف نمک (2, 4 و 6 درصد) بر صفات کیفی پنیر سویا بررسی گردید. در مرحله سوم درصد پذیرش مصرف کننده و شاخصهای مصرف محصول تعیین گردید. نتایج نشان داد در صورتیکه از رقم ویلیامز, روش تهیه پیشنهادی و فرمولاسیون صفر درصد استفاده شود, بهترین محصول بدست می آید که مناسب ترین مایع برای نگهداری آن آب پنیر لبنی با 4 درصد نمک می باشد. چنین محصولی قادر است که بیش از 72 درصد پذیرش مصرف کننده را از آن خود سازد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، رضوی، سیدمحمدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1384). بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1 (نیمه اول))، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/143709/fa

    Vancouver: کپی

    قدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(1 (نیمه اول)):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/143709/fa

    IEEE: کپی

    محسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، سیدمحمدعلی رضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1 (نیمه اول)، pp. 27–33، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143709/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button