مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

860
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)

صفحات

 صفحه شروع 27 | صفحه پایان 33

کلیدواژه

پنیر سویا (تافو) و آب پنیرQ4

چکیده

 این تحقیق در سه مرحله به اجرا در آمد. در مرحله اول تاثیر رقم دانه سویا (ویلیامز و هابیت, روش تهیه (سنتی و پیشنهادی) و فرمولاسیون (صفر, 10 و 20 درصد آب پنیر لبنی به جای آب اضافه شده در تولید شیر سویا) بر صفات کمی و کیفی پنیر سویا مورد بررسی قرار گرفت. در مرحله دوم پنیر سویای تازه, درون آب نمک و آب پنیر لبنی حاوی نــمک قرار داده شده و تاثیر این دو محیط و همچنین غلظتهای مختلف نمک (2, 4 و 6 درصد) بر صفات کیفی پنیر سویا بررسی گردید. در مرحله سوم درصد پذیرش مصرف کننده و شاخصهای مصرف محصول تعیین گردید. نتایج نشان داد در صورتیکه از رقم ویلیامز, روش تهیه پیشنهادی و فرمولاسیون صفر درصد استفاده شود, بهترین محصول بدست می آید که مناسب ترین مایع برای نگهداری آن آب پنیر لبنی با 4 درصد نمک می باشد. چنین محصولی قادر است که بیش از 72 درصد پذیرش مصرف کننده را از آن خود سازد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، رضوی، سیدمحمدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1384). بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1 (نیمه اول))، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/143709/fa

    Vancouver: کپی

    قدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) . پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(1 (نیمه اول)):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/143709/fa

    IEEE: کپی

    محسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، سیدمحمدعلی رضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو) ،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1 (نیمه اول)، pp. 27–33، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143709/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

    طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا