APA:
کپیقدس روحانی، محسن، مرتضوی، سیدعلی، رضوی، سیدمحمدعلی، و مظاهری تهرانی، مصطفی. (1384). بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 1(1 (نیمه اول))، 27-33. SID. https://sid.ir/paper/143709/fa
Vancouver:
کپیقدس روحانی محسن، مرتضوی سیدعلی، رضوی سیدمحمدعلی، مظاهری تهرانی مصطفی. بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)
. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1384؛1(1 (نیمه اول)):27-33. Available from: https://sid.ir/paper/143709/fa
IEEE:
کپیمحسن قدس روحانی، سیدعلی مرتضوی، سیدمحمدعلی رضوی، و مصطفی مظاهری تهرانی، “بهینه سازی عوامل موثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)
،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 1، no. 1 (نیمه اول)، pp. 27–33، 1384، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143709/fa