APA:
کپیاسپرن، ویدا، قنبرزاده، بابک، و حسینی، سیدابراهیم. (1390). مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکننده های گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، 6(1 (پی در پی 20))، 81-90. SID. https://sid.ir/paper/121362/fa
Vancouver:
کپیاسپرن ویدا، قنبرزاده بابک، حسینی سیدابراهیم. مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکننده های گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو). مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛6(1 (پی در پی 20)):81-90. Available from: https://sid.ir/paper/121362/fa
IEEE:
کپیویدا اسپرن، بابک قنبرزاده، و سیدابراهیم حسینی، “مطالعه اثر هیدروکلوئید کاراگینان و منعقدکننده های گلوکونودلتالاکتون و کلرید کلسیم بر ویژگی های رئولوژیکی, فیزیکی و حسی پنیر سویا (تافو)،” مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 1 (پی در پی 20)، pp. 81–90، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/121362/fa