APA:
کپیسارانی، ریحانه، مهتدی نیا، جواد، و اصغری جعفرآبادی، محمد. (1394). استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تاثیر بهبود دهنده های طعم بر ویژگی های حسی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 25(4)، 677-687. SID. https://sid.ir/paper/148597/fa
Vancouver:
کپیسارانی ریحانه، مهتدی نیا جواد، اصغری جعفرآبادی محمد. استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تاثیر بهبود دهنده های طعم بر ویژگی های حسی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1394؛25(4):677-687. Available from: https://sid.ir/paper/148597/fa
IEEE:
کپیریحانه سارانی، جواد مهتدی نیا، و محمد اصغری جعفرآبادی، “استفاده از منعقد کننده گیاهی ویتانیا کوآگولانس در تولید پنیر سویا و تاثیر بهبود دهنده های طعم بر ویژگی های حسی آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 25، no. 4، pp. 677–687، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148597/fa