APA:
کپیمدانلوکردکلایی، مریم، رفیعی، غلامرضا، معتمدزادگان، علی، معینی، سهراب، میرواقفی، علیرضا، و اویسی پور، محمودرضا. (1390). اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 137-144. SID. https://sid.ir/paper/143716/fa
Vancouver:
کپیمدانلوکردکلایی مریم، رفیعی غلامرضا، معتمدزادگان علی، معینی سهراب، میرواقفی علیرضا، اویسی پور محمودرضا. اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):137-144. Available from: https://sid.ir/paper/143716/fa
IEEE:
کپیمریم مدانلوکردکلایی، غلامرضا رفیعی، علی معتمدزادگان، سهراب معینی، علیرضا میرواقفی، و محمودرضا اویسی پور، “اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 137–144، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143716/fa