مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,078
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

685
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares)

صفحات

 صفحه شروع 137 | صفحه پایان 144

چکیده

 در مقاله حاضر شرایط بهینه استخراج پروتئین هیدرولیز شده از امعا و احشا ماهی تون زردباله بررسی شده است. هیدرولیز آنزیمی با نسبت آنزیم به سوبسترای 1.3-3.7 میلی گرم به ازای هر گرم پروتئین, زمان 10-1 ساعت و دمای 30-40oC با استفاده از روش RSM و با کمک طرح آزمایشی CCD با چهار تکرار در نقطه مرکزی و 5 سطح از هر متغیر انجام شد. نتایج در سطح آماری 0.05=p مقایسه میانگین شدند. بر اساس نتایج بدست آمده, با افزایش فعالیت آنزیم از 1.3 تا 2.5 میلی گرم میزان بازیافت پروتئینی افزایش می یابد. با افزایش غلظت آنزیم تا 3.35 میلی گرم به حالت ثابتی می رسد و پس از آن تا 3.7 میلی گرم راندمان استخراج پروتئین کم می شود. با افزایش دما از 30-37oC شدت راندمان استخراج پروتئینی زیاد می شود و پس از آن تا  42oCنرخ رشد بازیافت کاهش می یابد و پس از42oC تقریبا ثابت می ماند. با افزایش زمان از 1 ساعت تا 2 ساعت و 18 دقیقه راندمان استخراج کم می شود. هیدرولیز طولانی تر تا 5 ساعت و 30 دقیقه راندمان بازیافت پروتئینی ثابت ماند و با ادامه هیدرولیز تا 10 ساعت افزایش می یابد. در بهترین شرایط راندمان بازیافت پروتئین از 75 درصد تجاوز نمی کند. این شرایط در نسبت آنزیمی 2.41 میلی گرم, دمای 38.8oC درجه سانتی گراد و زمان 9 ساعت و 30 دقیقه دیده می شود. نتایج نشان داد که درصد بازیافت پروتئینی بیشتر تحت تاثیر نسبت آنزیم به سوبسترا و دمای اثر آنزیم می باشد و زمان تابعی از نسبت آنزیمی و دما است.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مدانلوکردکلایی، مریم، رفیعی، غلامرضا، معتمدزادگان، علی، معینی، سهراب، میرواقفی، علیرضا، و اویسی پور، محمودرضا. (1390). اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 137-144. SID. https://sid.ir/paper/143716/fa

    Vancouver: کپی

    مدانلوکردکلایی مریم، رفیعی غلامرضا، معتمدزادگان علی، معینی سهراب، میرواقفی علیرضا، اویسی پور محمودرضا. اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):137-144. Available from: https://sid.ir/paper/143716/fa

    IEEE: کپی

    مریم مدانلوکردکلایی، غلامرضا رفیعی، علی معتمدزادگان، سهراب معینی، علیرضا میرواقفی، و محمودرضا اویسی پور، “اثر نسبت های مختلف آنزیم تریپسین و دماها و زمان های اثر آن بر راندمان استخراج پروتئینی امعا و احشا ماهی تون زردباله (Thunnus albacares)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 137–144، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143716/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button