مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,120
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

734
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان

صفحات

 صفحه شروع 57 | صفحه پایان 62

چکیده

 مقدمه: مسمومیت هیستامینی, یکی از مهمترین بیماریهای ناشی از غذاهای دریایی با انتشار جهانی است که بوسیله آمینهای بیوژن ایجاد می شود. هیستامین از جمله آمینهای بیوژن می باشد که در ماهیان فاسد شده اسکومبروئیدی که حاوی مقادیر زیادی هیستیدین آزاد هستند, یافت می شود. اندازه گیری هیستامین در مواد غذایی از اهمیت ویژه ای برخوردار است, زیرا از آن به عنوان شاخص در تعیین میزان تازگی یا فساد ماده غذایی استفاده می شود. هدف از این مطالعه, اندازه گیری میزان هیستامین در ماهی زردباله, برای تعیین میزان فساد و پتانسیل مسمومیت زایی آن بود.مواد و روش ها: تعداد 30 نمونه ماهی زردباله تازه صید شده از دریای عمان, مورد نمونه برداری قرار گرفت. میزان هیستامین موجود در عضلات مجاور آبششهای ماهی که معمولا یکی از آلوده ترین اندامها به هیستامین می باشد, با استفاده از روش الیزا اندازه گیری شد.یافته ها: نتایج حاصله نشان داد که حداقل و حداکثر میزان هیستامین و همچنین میانگین آن در نمونه های مورد آزمایش به ترتیب 0.4, 12.8 وppm 1.91 می باشد.نتیجه گیری: مقادیر هیستامین در تمام نمونه ها, کمتر ازحداکثر میزان پذیرفته شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (20 ppm) بود. بنابراین هیچگونه احتمال بروز مسمومیت هیستامینی بوسیله نمونه های مورد آزمایش وجود ندارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    کوهدار، ولی اله، موسی خانی، فرهاد، رادمهر، بهراد، و دانشی، محمدمهدی. (1391). بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان. علوم غذایی و تغذیه، 9(3 (پیاپی 35))، 57-62. SID. https://sid.ir/paper/143404/fa

    Vancouver: کپی

    کوهدار ولی اله، موسی خانی فرهاد، رادمهر بهراد، دانشی محمدمهدی. بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(3 (پیاپی 35)):57-62. Available from: https://sid.ir/paper/143404/fa

    IEEE: کپی

    ولی اله کوهدار، فرهاد موسی خانی، بهراد رادمهر، و محمدمهدی دانشی، “بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 57–62، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143404/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button