APA:
کپیکوهدار، ولی اله، موسی خانی، فرهاد، رادمهر، بهراد، و دانشی، محمدمهدی. (1391). بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان. علوم غذایی و تغذیه، 9(3 (پیاپی 35))، 57-62. SID. https://sid.ir/paper/143404/fa
Vancouver:
کپیکوهدار ولی اله، موسی خانی فرهاد، رادمهر بهراد، دانشی محمدمهدی. بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان. علوم غذایی و تغذیه[Internet]. 1391؛9(3 (پیاپی 35)):57-62. Available from: https://sid.ir/paper/143404/fa
IEEE:
کپیولی اله کوهدار، فرهاد موسی خانی، بهراد رادمهر، و محمدمهدی دانشی، “بررسی میزان هیستامین به روش الیزا در تون ماهی زردباله صید شده از دریای عمان،” علوم غذایی و تغذیه، vol. 9، no. 3 (پیاپی 35)، pp. 57–62، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143404/fa