APA:
کپیدلیری، نینا، زینالی، فریبا، و اسمعیلی، محسن. (1394). تاثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی طی فرآیند سرخ کردن عمیق برش های کدو مسمایی (Cucurbita pepo. L). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 11(1)، 48-55. SID. https://sid.ir/paper/143756/fa
Vancouver:
کپیدلیری نینا، زینالی فریبا، اسمعیلی محسن. تاثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی طی فرآیند سرخ کردن عمیق برش های کدو مسمایی (Cucurbita pepo. L). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1394؛11(1):48-55. Available from: https://sid.ir/paper/143756/fa
IEEE:
کپینینا دلیری، فریبا زینالی، و محسن اسمعیلی، “تاثیر پیش تیمارهای بلانچینگ و مایکروویو بر خواص کیفی طی فرآیند سرخ کردن عمیق برش های کدو مسمایی (Cucurbita pepo. L)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 11، no. 1، pp. 48–55، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143756/fa