APA:
کپیبیکی، حامد، و همدمی، ناصر. (1395). تاثیر آنزیم بری, پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 26(1)، 177-187. SID. https://sid.ir/paper/148659/fa
Vancouver:
کپیبیکی حامد، همدمی ناصر. تاثیر آنزیم بری, پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1395؛26(1):177-187. Available from: https://sid.ir/paper/148659/fa
IEEE:
کپیحامد بیکی، و ناصر همدمی، “تاثیر آنزیم بری, پیش خشک کردن و شرایط سرخ کردن بر روی خصوصیات کیفی خلال سیب زمینی سرخ شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 26، no. 1، pp. 177–187، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148659/fa