APA:
کپیاسدنهال، محمدامین، صالحی، فخرالدین، و رسولی، مجید. (1400). اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن. علوم و صنایع غذایی ایران، 18(114 )، 121-131. SID. https://sid.ir/paper/373973/fa
Vancouver:
کپیاسدنهال محمدامین، صالحی فخرالدین، رسولی مجید. اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1400؛18(114 ):121-131. Available from: https://sid.ir/paper/373973/fa
IEEE:
کپیمحمدامین اسدنهال، فخرالدین صالحی، و مجید رسولی، “اثر پوشش خوراکی تهیه شده از صمغ دانه مرو بر سینتیک تغییرات رنگ و سطح برش های بادمجان طی فرآیند سرخ کردن،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 18، no. 114 ، pp. 121–131، 1400، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/373973/fa