مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,055
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری

صفحات

 صفحه شروع 39 | صفحه پایان 54

چکیده

 متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد, لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    امامی فر، آریو، و باویسی، سودابه. (1396). تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(3 (پیاپی 46) )، 39-54. SID. https://sid.ir/paper/143764/fa

    Vancouver: کپی

    امامی فر آریو، باویسی سودابه. تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(3 (پیاپی 46) ):39-54. Available from: https://sid.ir/paper/143764/fa

    IEEE: کپی

    آریو امامی فر، و سودابه باویسی، “تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 3 (پیاپی 46) ، pp. 39–54، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143764/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا