APA:
کپیامامی فر، آریو، و باویسی، سودابه. (1396). تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(3 (پیاپی 46) )، 39-54. SID. https://sid.ir/paper/143764/fa
Vancouver:
کپیامامی فر آریو، باویسی سودابه. تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(3 (پیاپی 46) ):39-54. Available from: https://sid.ir/paper/143764/fa
IEEE:
کپیآریو امامی فر، و سودابه باویسی، “تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 3 (پیاپی 46) ، pp. 39–54، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143764/fa