2558
نتیجه یافت شد
اعمال فیلتر
تعداد صفحات
انتقال به صفحه
آرشیو
سال
دوره(شماره)
مشاهده شمارگان
مقاله نشریه
دانلود
نسخه فارسی
Iranian Food Science and Technology Research Journal
سال:
دوره:
شماره:
صفحات:
استنادات:
بازدید:
دانلود:
بیشتر
بازدید 555
بازدید 950
بازدید 731
نسخه انگلیسی
بهینه یابی شرایط استخراج موسیلاژ از دانه بارهنگ توسط روش سطح پاسخ
زاهدی یونس | مهدویان مهر هادی | رضوی سیدمحمدعلی
پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
متن کامل این مقاله به زبان انگلیسی می باشد، لطفا برای مشاهده متن کامل مقاله به بخش انگلیسی مراجعه فرمایید.لطفا برای مشاهده متن کامل این مقاله اینجا را کلیک کنید.
بازدید 962
ریزپوشانی رنگدانه آنتوسیانینی زرشک با استفاده از خشککن انجمادی
میرحجتی حسن | شرایعی پروین | احمدزاده ریحانه
بازدید 730
ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف اولئوگم رزین کندر (Boswellia serrata)
محمدی عادله | عربشاهی دلویی سعیده | زینوویادو کریاکی | گالاناکیس کریس
بازدید 833
تاثیر پوشش خوراکی ترکیبی بر پایه صمغ کتیرا و آلوئه ورا بر کیفیت پس از برداشت توت فرنگی طی انبارداری
امامی فر آریو | باویسی سودابه
بازدید 1055
تلفات دانه کلزا هنگام برداشت با کمباین برداشت غلات تحت تاثیر خواص حرارتی غلاف نشکسته کلزا
قجرجزی احسان | آزادبخت محسن | قادری فر فرشید
بازدید 560
خصوصیات حرارتی، بافتی و رئولوژیکی کره حاصل از شیر گاوی ارگانیک و شیر گوسفندی
کاشانی نژاد مرتضی | رضوی سیدمحمدعلی | مظاهری طهرانی مصطفی | کاشانی نژاد مهدی
بازدید 738