Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

745
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

533
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز

صفحات

 صفحه شروع 69 | صفحه پایان 78

چکیده

 سالانه مقادیر زیادی از میوه ها در اثر لهیدگی و سایر آسیب های مکانیکی هنگام برداشت, حمل و نقل, انبار کردن و بسته بندی از بین می روند یا دچار افت کیفیت می شوند. این در حالی است که تاکنون بیشتر پژوهش های انجام شده برای تحلیل عملیات مذکور با آزمون های عملی همراه بوده است و نتایج آن فقط در شرایط خاص می تواند مورد استفاده قرار گیرد. هدف از این تحقیق توسعه مدل های شبیه سازی کامپیوتری جهت بهینه سازی و طراحی عملیات پس از برداشت است, به نحوی که میزان آسیب دیدگی میوه به کمترین مقدار ممکن برسد. برای این منظور دو سری آزمایش بر روی سیب رقم رد دلیشز انجام شد. سری نخست آزمایش ها شامل اندازه گیری ابعاد, شعاع انحنای سطح, خواص مکانیکی بافت و سایر پارامترهای مورد نیاز جهت ایجاد مدل های دقیق اجزای محدود بود. سری دوم آزمایش ها شامل اندازه گیری توزیع فشار در سطح تماس بارگذاری و تهیه نمودارهای نیرو – تغییر شکل جهت ارزیابی و مقایسه مدل های شبیه سازی انجام شد. میانگین انحنا در قسمت میانی میوه 61.43 میلی متر به دست آمد که بیش از 3.7 برابر انحنا در قسمت فوقانی و تحتانی آن است. همچنین در آزمایش تعیین خواص مکانیکی, میانگین تنش و کرنش شکست بافت سیب رقم رد دلیشز به ترتیب 282 کیلوپاسکال و 0.071 حاصل شد. نتایج بررسی های انجام شده روی مدل های شبیه سازی نشان داد بین نتایج مدل الاستیک و آزمایش اختلاف معنی دار وجود دارد, لیکن بین نتایج مدل الاستوپلاستیک و آزمایش اختلاف معنی دار در سطح یک درصد مشاهده نشد. حداکثر بارگذاری مجاز برای رقم رد دلیشز به کمک مدل شبیه سازی شده با خواص مادی الاستوپلاستیک 32 نیوتن به دست آمد که با گزارشات سایر محققین مطابقت بسیار خوبی دارد. مدل شبیه سازی شده در این تحقیق می تواند لهیدگی میوه را در بارگذاری شبه استاتیکی با دقت قابل قبولی تعیین کند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صدرنیا، حسن، عمادی، باقر، رجبی پور، علی، و بیاردمیکر، جوس دی. (1390). شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 42(1)، 69-78. SID. https://sid.ir/paper/144279/fa

    Vancouver: کپی

    صدرنیا حسن، عمادی باقر، رجبی پور علی، بیاردمیکر جوس دی. شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1390؛42(1):69-78. Available from: https://sid.ir/paper/144279/fa

    IEEE: کپی

    حسن صدرنیا، باقر عمادی، علی رجبی پور، و جوس دی بیاردمیکر، “شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 42، no. 1، pp. 69–78، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144279/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا