مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,625
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

807
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی خواص حسی و فیزیکی شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف

صفحات

 صفحه شروع 279 | صفحه پایان 288

چکیده

 ارزش تغذیه ای بالای یولاف آن را به عنوان بخشی از رژیم غذایی سلامت بخش تبدیل کرده و محصولات حاصل از آن را در کنار مواد غذایی فراسودمند قرار داده است. این پژوهش باهدف ترکیب خواص ارزشمند تغذیه ای غلات و لبنیات, تولید محصول ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف و بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی آن انجام گردید. در این مطالعه, اثر جایگزینی شیر یولاف با شیر نیم چرب (2.5%) در 4 سطح 0, 10, 15 و 20 درصد (حجمی/حجمی) بر روی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست در طی 21 روز نگهداری ماست (روزهای 1, 7, 14 و 21) بررسی گردید. نتایج نشان داد که با افزایش درصد شیر یولاف به طور معنی داری pH (p<0.05), درصد ماده خشک و چربی کاهش و اسیدیته, سینرزیس و محتوای پروتئین و ترکیبات فنلی ماست افزایش می یابد. همچنین افزودن شیر یولاف منجر به افزایش محتوای آهن و فیبر ماست های حاوی شیر یولاف شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    فرقانی، سمیرا، پیغمبردوست، سیدهادی، و اولادغفاری، عارف. (1396). بررسی خواص حسی و فیزیکی شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 48(3)، 279-288. SID. https://sid.ir/paper/144304/fa

    Vancouver: کپی

    فرقانی سمیرا، پیغمبردوست سیدهادی، اولادغفاری عارف. بررسی خواص حسی و فیزیکی شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1396؛48(3):279-288. Available from: https://sid.ir/paper/144304/fa

    IEEE: کپی

    سمیرا فرقانی، سیدهادی پیغمبردوست، و عارف اولادغفاری، “بررسی خواص حسی و فیزیکی شیمیایی ماست فراسودمند حاوی شیر یولاف،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 48، no. 3، pp. 279–288، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144304/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button