مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

886
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

350
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست

صفحات

 صفحه شروع 379 | صفحه پایان 386

چکیده

 آب ماست یک پروتئین طبیعی کامل بوده و شامل همه اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز رژیم غذایی میباشد. به همین دلیل بازیافت واستفاده مجدد از آب ماست به عنوان محصول جانبی ماست چکیدهامری ضروری می باشد. تولید محصولات فراسودمند جهت بهبود و افزایش خواص درمانی مواد غذایی امروزه امری واجب است. در این پژوهش نوشیدنی میوه ای پرتقالی فراسودمند بر پایه پودر آب ماست(5/1%-3%و 5/4%)تهیه گردید. آزمون آنتی اکسیدانی پودر آب ماست به روشABTS انجام شد. ارزیابی حسی نوشیدنی توسط 5 ارزیاب آموزش دیده و با استفاده از آزمون هدونیک پنج نقطه ای جهت بررسی طعم و مزه, قوام, رنگ, بو, احساس دهانی و در نهایت پذیرش کلی نوشیدنی های تهیه شده انجام گرفت. نوشیدنی پرتقالی تهیه شده با 5/1 %پودر آب ماست امتیاز بالاتری را توسط گروه های ارزیاب به خود اختصاص داد. پس از تهیه و بسته بندی, نوشیدنی ها به مدت یک روز, 20 روز, 40 روز و 60 روز پس از تولید مورد آزمون های فیزیکوشیمیایی و میکروبی قرار گرفت. بررسی ها طی دوره نگهداری نشان داد که امتیاز طعم, بو, پذیرش کلی با گذشت زمانکاهش و اسیدیته وpH دارای تغییرات آماری معنی داری است. با توجه به خاصیت آنتی اکسیدانی بالای پودرآب ماست می توان این طور نتیجه گرفت که با افزایش این ترکیب به آب میوه می توان نوشیدنی با خاصیت آنتی اکسیدانی بالایی تولید نمود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خداداد، منا، سلامی، مریم، و دبیریان، شهریار. (1398). بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست. علوم و صنایع غذایی ایران، 16(88 )، 379-386. SID. https://sid.ir/paper/72795/fa

    Vancouver: کپی

    خداداد منا، سلامی مریم، دبیریان شهریار. بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1398؛16(88 ):379-386. Available from: https://sid.ir/paper/72795/fa

    IEEE: کپی

    منا خداداد، مریم سلامی، و شهریار دبیریان، “بررسی تولید آبمیوه پرتقالی فراسودمند بر پایه آب ماست،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 16، no. 88 ، pp. 379–386، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/72795/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button