مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

920
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

203
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 152

چکیده

 طراحی مکانیزم های برداشت و پس از برداشت محصولات کشاورزی مستلزم دانستن خواص فیزیکی و آئرودینامیکی محصول است. در این تحقیق خواص فیزیکی و آئرودینامیکی لوبیای چیتی بومی استان فارس شامل مشخصه های ابعادی و شکل (قطرهای بزرگ, متوسط, کوچک, قطر متوسط هندسی و درجه کرویت), ضریب اصطکاک استاتیکی, سرعت حد, ضریب بادبردگی و عدد رینولدز جریان هوا در شناورسازی دانه لوبیا در سه سطح رطوبتی 8, 12 و 16 درصد بر مبنای تر تعیین گردید. ضریب اصطکاک استاتیکی بر روی 4 سطح شیشه, چوب, ورق گالوانیزه و پلکسی گلاس با استفاده از روش سطح شیب دار اندازه گیری شد. خواص آئرودینامیکی به روش شناور سازی برای 3 گروه اندازه تعیین شدند. آزمایش ها به صورت فاکتوریل و در قالب طرح کامل تصادفی انجام شدند. بر اساس نتایج تجزیه آماری, مقادیر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی اندازه گیری و محاسبه شده به طور معنی داری تحت تاثیر محتوای رطوبتی قرار داشتند (P<0.01), به طوری که کمترین مقادیر خواص آئرودینامیکی مربوط به رطوبت 8 درصد بر پایه تر بودند. لیکن گروه های ابعادی مختلف اختلاف معنی داری از نظر خواص آئرودینامیکی نشان ندادند. جنس سطح اثر معنی داری بر ضریب اصطکاک استاتیکی داشت و بیشترین مقدار این فراسنجه (0.44) مربوط به ورق گالوانیزه به دست آمد. ضریب اصطکاک استاتیکی بر روی تمامی سطوح طبق یک رابطه خطی برازش شده با ضریب تعیین بالا (0.83 تا 0.93) با رطوبت افزایش یافت. میانگین سرعت حد, ضریب بادبردگی و عدد رینولدز جریان به ترتیب برابر با 79.13 متر بر ثانیه, 0.74 و 88.8438 به دست آمد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    صادقی، مرتضی، عباسی، مهدی، و معصومی، امین اله. (1389). اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 41(2)، 145-152. SID. https://sid.ir/paper/144324/fa

    Vancouver: کپی

    صادقی مرتضی، عباسی مهدی، معصومی امین اله. اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(2):145-152. Available from: https://sid.ir/paper/144324/fa

    IEEE: کپی

    مرتضی صادقی، مهدی عباسی، و امین اله معصومی، “اثر رطوبت بر خواص فیزیکی و آئرودینامیکی دانه لوبیای چیتی،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 2، pp. 145–152، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144324/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button