APA:
کپیامینی فر، مهرناز، ابراهیم زاده، سیدمحمدعلی، و امام جمعه، زهرا. (1391). بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی های رئولوژیک, توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 43(2)، 163-167. SID. https://sid.ir/paper/144370/fa
Vancouver:
کپیامینی فر مهرناز، ابراهیم زاده سیدمحمدعلی، امام جمعه زهرا. بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی های رئولوژیک, توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1391؛43(2):163-167. Available from: https://sid.ir/paper/144370/fa
IEEE:
کپیمهرناز امینی فر، سیدمحمدعلی ابراهیم زاده، و زهرا امام جمعه، “بررسی اثر قدرت یونی و فشار همگن کردن بر ویژگی های رئولوژیک, توزیع قطر ذرات و میزان سرم دهی دوغ پایدارشده با پکتین با متوکسیل بالا،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 43، no. 2، pp. 163–167، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144370/fa